Κατηγορίες
Ειδικοί Καρδιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός είναι ερευνητής του ανατομείου της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών με ερευνητικό αντικείμενο την καρδιακή ανεπάρκεια. Δημοσιεύσεις ερευνητικών εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια. Συστατικές επιστολές από καθηγητές της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, τιμητικός έπαινος από τον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο. μέλος της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας, του διεθνούς Ιπποκρατείου ιδρύματος της Κω, του ιατρικού συλλόγου Πειραιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, υπερηχοκαρδιογράφημα, doppler, έγχρωμο triplex καρδιάς και μεγάλων αγγείων. Διάγνωση και θεραπεία αρρυθμιών ( holter ρυθμού ), αρτηριακής υπέρτασης ( holter πίεσης ), υπερλιπιδαιμιών, καρδιακής ανεπάρκειας, στηθαγχικού, προκαρδίου άλγους. Ηλεκτροκαρδιογράφημα. Προαθλητικός έλεγχος. Επισκέψεις κατ'οίκον. Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών εξετάσεων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Σταθάκος Νικόλαος Π. που ανήκει στην κατηγορία Καρδιολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς