Περιγραφή Επιχείρησης
Μια επιτυχημένη ιστορία που ξεκίνησε από τη δεκαετία του 70 και συνεχίζεται εως και σήμερα … με τις υπηρεσίες μας να αυξάνονται συνεχώς. Στο συνεργείο μας θα εξυπηρετηθείτε όπως πάντα σωστά και γρήγορα. 40 χρόνια εμπειρίας εγγυώνται τη σωστή τοποθέτηση των ελαστικών και ανταλλακτικών έχοντας για πρώτη φορά στο Βόλο πραγματοποιήσει την έννοια του Fast Service ! Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήρης γκάμα μεταχειρισμένων γνήσιων ανταλλακτικών από όλα τα μοντέλα Ιαπωνίας με ειδικότητα στα Honda Cub. Καθώς επίσης αναλαμβάνουμε τη πλήρη ανακατασκευή, restoring, customizing της δικής σας μοτοσυκλέτας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το κατάστημα μας δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στο χώρο της εκτύπωσης και κοπής αυτοκόλλητου βινυλίου. Αναλαμβάνουμε ειδική εφαρμογή αυτοκόλλητου σε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, ποδήλατα με ειδικότητά μας τη μοναδικότητα σε κάθε όχημα. Στο τμήμα γραφιστικής αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του επαγγελματικού σας λογότυπου. Σχεδιασμό επαγγελματικής κάρτας. Επαγγελματικό ρουχισμό καθώς και στάμπες θερμομεταφοράς σε οποιοδήποτε ρούχο.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MSR GROUP (Στρούγκης Φώτιος Θ.) που ανήκει στην κατηγορία Αντιπροσωπείες Μοτοσυκλετών και εδρεύει στην περιοχή Βόλος
 
 
Μοιράσου το: