Περιγραφή Επιχείρησης
Η Sotirakis Rent a Car είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Χίο. Ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια από τον Γεώργιο Σωτηράκη και διευθύνεται σήμερα από τον ίδιο. Η εταιρία μας διαθέτει στόλο 50 αυτοκινήτων διαφόρων τύπων και μοντέλων. Η ποικιλία των μοντέλων και το υψηλό στάνταρντ των παρεχόμενων υπηρεσιών ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε το μέσο μετακίνησής σας στη Χίο, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία και εξυπηρέτηση, που θα έκανε τη διαμονή σας εδώ πιο άνετη και ευχάριστη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παραλαβές, παραδόσεις των αυτοκινήτων στον χώρο σας. Αεροδρόμιο και λιμάνια για όλο το 24ωρο. Παρέχονται όλες οι ασφαλιστικές καλύψεις. Παρέχεται ηλεκτρονική ξενάγηση, οδικός χάρτης του νησιού, οδηγός εστιατορίων καθώς και κουπόνια έκπτωσης αυτών. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων μας στην Αγία Φωτεινή.

Άλλα Τηλέφωνα
2271080100
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή AUTOUNION (Σωτηράκης Γεώργιος Ν.) που ανήκει στην κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Χίος