Κατηγορίες
Κλινικοί Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Κατερίνα Βάμβουκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Το 2004 αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ενώ το 2004-2006 σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης αποκτώντας το μεταπτυχιακό της δίπλωμα με τίτλο: «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» με ειδίκευση στη «Διατροφή και Δημόσια Υγεία». Η επαγγελματική της εμπειρία ξεκινά από το 2004, με την παρακολούθηση ασθενών και αθλητικών ομάδων σε συνεργασία με γιατρούς και αντίστοιχους αθλητικούς ομίλους. Το 2006, συμμετείχε στην οργάνωση του διαιτολογικού τμήματος του Θεραπευτηρίου Αθηνών «ΥΓΕΙΑ».
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κλινικά περιστατικά Γαστρεντερολογικά Νεφρολογικά Περιστατικά σακχαρώδους διαβήτη Καρδιολογικά (Υπερλιπιδαιμίες, υπερχοληστερολαιμίες, υπέρταση) Διατροφικές διαταραχές (ψυχογενής βουλιμία, ανορεξία) Προ-χειρουργικές και μετα-χειρουργικές καταστάσειςΈλεγχος Βάρους Παιδιατρικά περιστατικά Παιδική Παχυσαρκία Παιδικός Διαβήτης Διατροφή στη βρεφική, προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικίαΕγκυμοσύνη και θηλασμόςΆθληση και Διατροφή Αύξηση της αθλητικής απόδοσης και του μυϊκού ιστού Κάλυψη των ηλεκτρολυτών και υγρών κατά την άσκησηΣυνεδρίεςΛήψη ιατρικού, διατροφικού ιστορικού, σωματομετρήσεις (περιφέρειες, λιπομέτρηση με ΒΙΑ δερματοπτυχές), εκτίμηση βασικού μεταβολικού ρυθμού.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Βάμβουκα Αικατερίνη Δ. που ανήκει στην κατηγορία Διαιτολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Χαλάνδρι
 
 
 
Μοιράσου το: