Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
MAISON CONCEPT and OBJET, το brand που ήδη μετρά 20 καταστήματα, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. MAISON, ένα brand γεμάτο ιδέες και προϊόντα που μπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό conceptual τρόπο, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα. Συνδυασμοί υλικών γεμάτοι φαντασία και αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Κάθε προϊόν έχει μια πολύ όμορφη ιστορία να αφηγηθεί, γεμάτη χρώματα, υφές και εμμονή στην άνεση και την πρακτικότητα. Ένα puzzle που συνθέτει αμέτρητα concept και σε προκαλεί να το αποκτήσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έπιπλα με άποψη, για όλους τους χώρους του σπιτιού. Ιδιαίτερες προτάσεις επίπλου και διακόσμησης, μοναδικό design, προσεγμένη ποιότητα και πολύ υψηλό value for money, που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Πώληση λιανική, χονδρική, επίπλωση ξενοδοχείων. Έπιπλα και διακοσμητικά για όλους τους χώρους του σπιτιού.

Άλλα Τηλέφωνα
2661552041
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MAISON CONCEPT AND OBJET - ΕΠΙΠΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Έπιπλα Γενικά και εδρεύει στην περιοχή Κέρκυρα
 
 
Μοιράσου το: