Περιγραφή Επιχείρησης
Η ITeQ ιδρύθηκε το 2007 με στρατηγικό σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και διαφήμισης στο φαρμακείο, με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών μέσων. Η εταιρία έχει αναπτύξει την πλέον καινοτόμα υπηρεσία διαφήμισης και επικοινωνίας στα Φαρμακεία. Η PharmaTeQ.TV, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης με κεντρική διαχείριση σε όλη την Ελλάδα με οθόνες σε περισσότερα από 800 φαρμακεία, έχει δημιουργηθεί για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων και εφημεριών με στόχο την ενίσχυση της επικοινωνίας του Φαρμακοποιού με τον πελάτη και την αναβάθμιση της αισθητικής και των υπηρεσιών του Φαρμακείου. Στις αρχές του 2011 η ITeQ προχώρησε στη δημιουργία του website www.ifarmakeia.gr.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οθόνες Εφημεριών και Διαφημιστικών μηνυμάτων: Με τη PharmaTeQ.TV η εταιρία παρέχει στο συνεργαζόμενο φαρμακείο τη δυνατότητα εξατομίκευσης του προβαλλόμενου περιεχομένου με: διαφημιστικά μηνύματα. Εξατομικευμένα μηνύματα (video). Εξατομικευμένο κυλιόμενο μήνυμα. Ενημερωμένες εφημερίες φαρμακείων της περιοχής. Προβολή του Φαρμακείου στο Internet: Με την υπηρεσία www.ifarmakeia.gr ο Φαρμακοποιός μπορεί να προβληθεί και να διεισδύσει περισσότερο στην αγορά και να εξισώσει την επιχείρηση του με τα μεγαλύτερα Φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, αναβαθμίζοντας συνολικά τις υπηρεσίες του Φαρμακείου του, καθώς και την άμεση επικοινωνία με τους πελάτες.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ITEQ ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Ηλεκτρονικά (Εμπόριο - Επισκευή) και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα