Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η σχολή οδηγών Ανδρέα Μαρκαντώνη ιδρύθηκε το 1987 στο Νέο Φάληρο όπου είναι και το κεντρικό κατάστημα στο πλάι του ιερού ναού Αγ. Δημητρίου στο Νέο Φάληρο. Ήδη βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εκπαιδεύουμε τα παιδιά των μαθητών που μας εμπιστεύτηκαν την εκπαίδευσή τους τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της σχολής μας, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί εκτίμησαν τη σωστή και υπεύθυνη συμπεριφορά μας. Εκπαιδευτής - ιδρυτής Ανδρέας Μαρκαντώνης. Μηχανολόγος, εκπαιδευτής οδηγών από το 1983. Εκπαιδευτής οχημάτων περιορισμένης πρόσφυσης από SKID - CAR U.K Σουηδίας, Ιούνιος 2002.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παραδίδουμε μαθήματα για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Με τον ειδικό τρόπο εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε στον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά επιτυγχάνουμε τον στόχο μας, εξασφαλίζοντας όχι μόνο τη σίγουρη επιτυχία κατά τη φάση των εξετάσεών του, αλλά και τη σωστή εκπαίδευση που μεταφράζεται σε άριστη και ασφαλή οδική συμπεριφορά. Μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, παραδίδουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις θεωρητικές γνώσεις που απαιτούνται για τον υποψήφιο οδηγό, δίνοντας πάντα μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Μαρκαντώνης Ανδρέας Λ. που ανήκει στην κατηγορία Σχολές Οδηγών και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
Μοιράσου το: