Κατηγορίες
Κλόουν για πάρτυ
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο παιδότοπος Κοκολίμπο λειτουργεί από το 1998, στην περιοχή της Καλαμαριάς και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των μικρών του φίλων, όπως και την εμπιστοσύνη των γονέων τους. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας σε συνδυασμό με τις πρωτότυπες ιδέες και το γεμάτο όρεξη προσωπικό κάνουν το Κοκολίμπο να ξεχωρίζει στο χώρο του. Με την υπευθυνότητα που το διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και με ακόμη περισσότερη διάθεση, το Κοκολίμπο συνεχίζει να προσφέρει διασκέδαση και ψυχαγωγία στα παιδιά. Οι χώροι μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις (πιστοποιημένοι από τον ΕΛΟΤ ) και εξοπλισμένοι με πολλά πρωτότυπα, εκπαιδευτικά παιχνίδια ( φουσκωτό, κατασκευές κλπ ).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτουμε μια μεγάλη κλιματιζόμενη αίθουσα, αλλά και εξωτερικό ευχάριστο χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν άνετα να χαρούν το παιχνίδι και οι γονείς να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους και όλα τα κανάλια της Nova. Διοργανώνουμε ποικίλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως παραστάσεις με κουκλοθέατρο και ονειρεμένα παιδικά πάρτι με κλόουν, μάγους καθώς και την επίσκεψη των αγαπημένων του Μίκυ Γουίνι.Επίσης διατίθεται άνετος χώρος για πάρκινγκ.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΚΟΚΟΛΙΜΠΟ (Χατζόγλου Νικόλαος Γ.) που ανήκει στην κατηγορία Παιδότοποι και εδρεύει στην περιοχή Καλαμαριά
 
 
Μοιράσου το: