ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
7-7-1990: Πτυχίο Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ρώμης. Διδακτορικό: πειραματική μελέτη της ετοζολίνης ως αντιυπερτασικού φαρμάκου σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια - Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ρώμης. Διατριβή: Διερεύνηση της ελαστίνης και των μεταλλοπρωτεϊνών του τοιχώματος των ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής - Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών. 1991-1993: αγροτικός ιατρός Κέντρου Υγείας Τήνου. 1993-1996: ειδικευόμενος στη Γενική Χειρουργική Τμήμα Θώρακος και Αγγείων ΠΓΝ ΚΑΤ. 1999-2001: επιστημονικός συνεργάτης στην Αγγειοχειρουργική Κλινική ΠΓΝ ΚΑΤ. 2002-σήμερα: συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Κλινική Παλαιού Φαλήρου, Κλινική Ψυχικού.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ριζική αντιμετώπιση των ευρυαγγειών με την επαναστατική μέθοδο θερμοπηξίας με laser. Ανώδυνη αφαίρεση των αντιαισθητικών κιρσών με το νέο laser 1470 και την επαναστατική ίνα radial. Αποκατάσταση της στένωσης της καρωτίδος. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα άνω και κάτω άκρα. Αφαίρεση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής λαγονίου, μηριαίας, ιγνυακής αρτηρίας.

Άλλα Τηλέφωνα
2106015753
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Τζιώγιος Κωνσταντίνος Α. που ανήκει στην κατηγορία Αγγειοχειρουργοί και εδρεύει στην περιοχή Αγία Παρασκευή