Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας, Κωτούλας Β Μαρτίνης Α ΟΕ που εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής και ξεκίνησε τις εργασίες της την άνοιξη του 2010, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της V KOOL International Ltd, για την Ελλάδα. Η εν λόγω εταιρία με τριακονταετή εμπειρία στις ΗΠΑ και τις διεθνείς αγορές στις ενεργειακές λύσεις και στις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της μεγαλύτερης εταιρίας στον κόσμο στην παραγωγή και εκμετάλλευση μεμβρανών, την SOLUTIA. Είναι πρωτοπόρος και αποκλειστική παραγωγός με νανοτεχνολογία του μοναδικού διαυγούς φιλμ « επιλεκτικού φάσματος » στον κόσμο, που μεταδίδει σε ποσοστό 75 με 80% του φωτός ημέρας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η μεγάλη προσφορά των μεμβρανών της IQue V KOOL στον καταναλωτή είναι η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Η δεδομένη βελτίωση στην απόδοση του κλιματιστικού έως 60% εξασφαλίζει οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος έως και 40% κατά τις ημέρες ενεργοποίησής του. Οι μέρες αυτές στην Ελλάδα ανέρχονται περίπου σε 200 ανά έτος και η απόσβεση της όποιας επένδυσης επιτυγχάνεται σε ασυνήθιστα γρήγορο χρονικό διάστημα! Το χρωματιστό τζάμι ή φιλμ κλείνει έξω το φως ενώ επιτρέπει τη μετάδοση της υπέρυθρης ακτινοβολίας, σε αντίθεση με τα φιλμ της IQue V KOOL που είναι σχεδιασμένα ειδικά να μεταδίδουν το φως αλλά και να αντανακλά τη θερμότητα.

Άλλα Τηλέφωνα
2109611212
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή V - KOOL ATHENS - ΚΩΤΟΥΛΑΣ Β ΜΑΡΤΙΝΗΣ Α ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Αντηλιακές Μεμβράνες και εδρεύει στην περιοχή Γλυφάδα
 
 
Μοιράσου το: