Φυτώρια
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα φυτώριά μας καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ανθρώπου που αγαπά το πράσινο και θέλει να έχει έναν καλοφτιαγμένο και περιποιημένο κήπο. Μια μεγάλη ποικιλία από φυτά μικρής, μεσαίας και μεγάλης ανάπτυξης, δένδρα, ανθοφόρα και λουλούδια που θα ομορφύνουν τον κήπο σας, βρίσκονται στον χώρο μας. Στον ίδιο χώρο επίσης θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τους μικρούς σας φίλους, τροφές, αξεσουάρ κ.ά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το φυτώριό μας, με τη συμβολή έμπειρων γεωπόνων αναλαμβάνει την κατασκευή και τη διαμόρφωση κάθε είδους κήπου, βεράντας, εσωτερικού ή επαγγελματικού χώρου. Η δική μας εμπειρία και γνώση σε συνδυασμό με τις ανάγκες σας και το προσωπικό σας γούστο, είναι ικανά να σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτησή σας και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών, μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα φυτά στο χώρο σας, με τα απαραίτητα φυτοχώματα και το σωστό αυτόματο πότισμα, για την καλύτερη ανάπτυξή τους.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΜΟΥΝΤΑΝΟΥ (Μουντάνου Μαρία Α.) που ανήκει στην κατηγορία Ανθοκομικά - Δενδροκομικά και εδρεύει στην περιοχή Κηφισιά
 
 
Μοιράσου το: