Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Kokkalis Volt Energy Solutions δραστηριοποιείται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) με κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η Κokkalis Volt προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για φωτοβολταϊκές εφαρμογές συστημάτων διασυνδεδεμένων με το δίκτυο της ΔΕΗ, αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων, υβριδικών συστημάτων, προσαρμοσμένα σε προσόψεις και σκεπές κτιρίων καθώς και τηλεπικοινωνιακές εφαρμογές. Στη συνολική διαχείριση των επενδυτικών σχεδίων περιλαμβάνεται η έκδοση των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων, ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων, η κατασκευή και η συντήρηση τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Kokkalis Volt αναλαμβάνει : Εκπόνηση μελετών, σχεδιασμό και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων, σχεδιασμό και εγκατάσταση αυτόνομων συστημάτων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μας και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση και να σας εξυπηρετήσουμε παρέχοντάς σας την πολύχρονη εμπειρία μας (από το 1992).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή KOKKALIS VOLT ENERGY SOLUTIONS - ΖΩΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και εδρεύει στην περιοχή Αγρίνιο