Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Capoeira
Yoga
Πιλάτες
Περιγραφή Επιχείρησης
To Body Balance άρχισε να το διδάσκει στην Αθήνα το 2003 η νεοαφιχθείσα από Στοκχόλμη Σοφία Φλώρου. Γυμνάστρια με μεταπτυχιακά στη Στοκχόλμη, Δασκάλα μπαλέτου και μπαλαρίνα-Χορογράφος.BODY BALANCE TRAINING Δυναμική άσκηση ενδυνάμωσης, γράμμωσης και ελαστικότητας των συνδέσμων και των μυών. Ένας τρόπος αποτοξίνωσης από το άγχος,την εργασία, την καθημερινότητα που σας χαρίζει ευεξία, ψυχολογική ανάταση, ήρεμη αναπνοή και ένα μεγάλο χαμόγελο,συνειδητοποίηση του σώματός σας από την κεφαλή έως τα δάχτυλα των ποδιών σας. Ένα μάθημα που όσοι το έχουν παρακολουθήσει έχουν βιώσει μια μοναδική εμπειρία.BODY BLALANCE THERAPY Εξειδικευμένες ασκήσεις που θεραπεύουν συνδέσμους, τένοντες και κακώσεις μυών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παιδικά τμήματα Τμήματα ενηλίκων Τμήματα ερασιτεχνικά για όλες τις ηλικίες Μπαλέτο Body balance Capoeira Σύγχρονο Hip hop Musical Yoga Pilates Ο χορός είναι άθλησηΕπαγγελματική προετοιμασία για χορευτές και υποψήφιους επαγγελματικών σχολών χορού και ενδιαφερόμενους για τη χορευτική εκπαίδευση: Κλασικό μπαλέτο Σύγχρονος χορός Ρυθμική Αυτοσχεδιασμός.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή CORO DANCE UP CENTER (Φλώρου Σοφία Α.) που ανήκει στην κατηγορία Σχολές Χορού και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: