Περιγραφή Επιχείρησης
Η Ιστορική μας Διαδρομή Αποτυπώνεται σε Κάθε μας Έργο που Αναλαμβάνουμε. Η ιστορική μας διαδρομή αποτυπώνεται σε κάθε μας έργο που αναλαμβάνουμε. Βασική μας επιδίωξη είναι ο συνδυασμός των εξειδικευμένων γνώσεών μας, η πολυετής εμπειρία μας σε μεγάλες κατασκευές με στόχο ένα άριστο αποτέλεσμα, με συνέπεια, εργονομία. Η θέλησή μας χαλυβδώνεται από τις βιομηχανικές προκλήσεις να υλοποιήσουμε το όραμα που είχαμε από τότε που ξεκινήσαμε να δημιουργούμε έργα υψηλών προδιαγραφών ώστε να αφήνουν εποχή στον κατασκευαστικό χώρο. Σεβόμαστε τις ανάγκες σας και υπηρετούμε δυναμικά την Ελληνική Βιομηχανία. Από το 2001 που ξεκίνησε η εταιρεία Savvi από τον κ. Σαββίδη Δημήτριο, ως ατομική επιχείρηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Υπηρεσίες: Βιομηχανικές εγκαταστάσεις επαγγελματικοί χώροι, σιδηροκατασκευές - κτήρια, αποθήκες, κέντρο διακίνησης εμπορευμάτων. Ηλεκτρομηχανολογικά έργα έργα υποδομών, δίκτυο καταστημάτων. Φωτοβολταϊκά συστήματα: Κτηριακές εγκαταστάσεις. Φωτογραφικά πάρκα. Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις. Ευρυζωνικά έργα, φυσικό αέριο, υδραυλικές εγκαταστάσεις: Δίκτυα πόσιμου νερού, δίκτυα αποχέτευσης, συστήματα επεξεργασίας νερού και απολύμανσης του πόσιμου νερού ή των αποβλήτων. Εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Αυτοματισμοί, ηλεκτρολογική εγκατάσταση κτηρίων, εξοικονόμηση ενέργειας, μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων.

Άλλα Τηλέφωνα
2463502445
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΣΑΒΒΙΔΗΣ CONSTRUCTION ΑΤΕΒΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες και εδρεύει στην περιοχή Πτολεμαίδα
 
 
Μοιράσου το: