Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο Revis Travel με 35 και πλέον χρόνια παρουσίας στον τουριστικό και ναυτιλιακό κλάδο αποτελεί εγγύηση, σταθερότητα και εμπιστοσύνη απέναντι στον πελάτη, με άμεση πληροφόρηση δρομολογίων και ποιότητα στα ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες στον Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό χώρο όπως Minoan Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Fragline, Agoudimos Lines, Ventouris Ferries, Endeavor Lines και Anek Lines προσφέροντας άνετα ταξίδια με υπερσύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία. Επίσης το τμήμα Cargo του γραφείου μας μπορεί να μεταφέρει άνετα και πάντα στην ώρα τους τα φορτία σας με κρατήσεις θέσεων για όλα τα λιμάνια της Ιταλίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ταξιδιωτικό μας γραφείο ασχολείται με τα παρακάτω τμήματα: ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού και εξωτερικού, ενοικίασης λεωφορείων και αυτοκίνητων, οργανωμένα ομαδικά και ατομικά πακέτα ταξιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, ξενοδοχειακές κρατήσεις, κρουαζιέρες, πρακτόρευσης πλοίων ( επιβατικών και cargo ).

Άλλα Τηλέφωνα
2665022104
2665026944
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή REVIS TRAVEL - ΑΦΟΙ Κ ΡΕΒΗ ΑΕ (Ρέβης Κωνσταντίνος Ε.) που ανήκει στην κατηγορία Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού και εδρεύει στην περιοχή Ηγουμενίτσα
 
 
 
Μοιράσου το: