ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΦΛΩΡΑ
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιατρός Κάτσακα Άννα είναι αγγειολόγος, φλεβολόγος, αγγειοχειρουργός, εξειδικευμένη στις φλεβικές και αγγειακές παθήσεις με 27χρονη εμπειρία. Είναι επίσης συνεργάτης στο ιατρικό Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης, όπως και σύμβουλος στο ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο ( Athens Beverly Hills Medical Group ). Η Δρ. Κάτσακα Άννα εκπαιδεύτηκε εξ ολοκλήρου στο Μιλάνο κοντά στον καθηγητή G. Agrifolio. Εργάστηκε ως βοηθός στην αγγειοχειρουργική κλινική του Μιλάνου επί πενταετίας, όπου πήρε και τον τίτλο του διδάκτορος με θέμα διατριβής, "κλινική εμπειρία στη διάγνωση των αγγειακών παθήσεων με την πληθυσμογραφία Strain Gauge".
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μας γίνεται διάγνωση και θεραπεία με άριστα αποτελέσματα. Η ιατρός είναι εξειδικευμένη στη θεραπεία των κιρσών, ευρυαγγειών και άτονων ελκών. Εφαρμόζει με άριστα αποτελέσματα τη νέα μέθοδο του αφρού στους κιρσούς χωρίς επέμβαση. Εφαρμογές laser. Συμβάσεις με ταμεία. Τίτλος ειδικότητας αγγειολογίας, αγγειοχειρουργικής, μέλος της ιατρικής φλεβολογίας αγγειοχειρουργικής της Ιταλίας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤΣΑΚΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (Κάτσακα - Παπασταύρου Άννα Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Αγγειοχειρουργοί και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη