ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Cretan Computer Service ιδρύθηκε το 2012 από τον κο Εμμανουήλ Ι. Σηφάκη και έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρία έχει σαν στόχο να καλύψει της ανάγκες του απλού χρήστη αλλά και του μικρού ή μεσαίου επαγγελματία στην καθημερινή μάχη ενάντια στα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στον χώρο της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Με 17 χρόνια εμπειρίας, έχοντας εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα στα service των μεγαλυτέρων εταιριών πληροφορικής της Ελλάδος και με άριστη γνώση και επαγγελματισμό, σας εγγυούμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Service ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop, notebook, εκτυπωτών, αναβαθμίσεις Ηλεκτρονικών υπολογιστών laptop notebook, εγκαταστάσεις προγραμμάτων, συνδέσεις περιφερειακών συσκευών καθαρισμός από ιούς εγκαταστάσεις internet δίκτυα lan / wifi, κατασκευή ιστοσελίδων, υποστήριξη επιχειρήσεων ( Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας.)

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή CRETAN COMPUTER SERVICE (Σηφάκης Εμμανουήλ Ι.) που ανήκει στην κατηγορία Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Εμπόριο - Επισκευή) και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
Μοιράσου το: