Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση AUDIO M ιδρύθηκε το 1984 με στόχο την τέλεια ποιότητα επαγγελματικού ήχου και εικόνας στον τομέα διοργάνωση και κάλυψη εκδηλώσεων. H AUDIO M βρίσκεται σε συνεχή έτη στο χώρου του επαγγελματικού ήχου, της οργάνωσης και κάλυψης εκδηλώσεων κάθε τύπου. Στα χρόνια αυτά, η συνεχής προσπάθεια έκανε την AUDIO M να πρωταγωνιστεί στο χώρο της.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η AUDIO M ειδικεύεται στον τομέα των υπηρεσιών στο χώρο του επαγγελματικού ήχου P.A., φωτισμού και οπτικοακουστικού εξοπλισμού για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, εταιρίες, φορείς στην Λαμία αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, oι οποίοι εμπιστεύθηκαν την πείρα και την τεχνική της υποδομή, για την κάλυψη εκδηλώσεων και διοργανώσεων συναυλιών. Μεγάλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά γεγονότα έχουν την σφραγίδα της AUDIO M. Επιχειρήσεις και ιδιώτες έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή AUDIO M (Μπότσης Κωνσταντίνος Η.) που ανήκει στην κατηγορία Οργάνωση Γάμου - Εκδηλώσεων και εδρεύει στην περιοχή Λαμία
 
 
Μοιράσου το: