Συνεργεία Hyundai
Συνεργεία KIA
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Π. Μαυρέας ΣΙΑ Ε.Ε., μέλος του επίσημου δικτύου επισκευαστών της HYUNDAI HELLAS, προσφέρει πρωτοποριακές, αναβαθμισμένες και εγγυημένες υπηρεσίες after sales, εξασφαλίζοντάς σας απολαυστικά χιλιόμετρα οδήγησης. Επίσης, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, σας παρέχουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης για επισκευές που θα διαρκέσουν μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα μεταφοράς και δεν θα στερηθείτε την ανεξαρτησία των επαγγελματικών ή προσωπικών σας μετακινήσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σε εμάς Θα βρείτε ένα υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με άνετο parking, τμήμα ανταλλακτικών, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο, άνετους χώρους αναμονής πελατών καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με διάθεση να σας προσφέρει ανθρώπινη και φιλική εξυπηρέτηση.Η Hyundai Μαυρέας αναλαμβάνει την πληρωμή από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη.

Άλλα Τηλέφωνα
2104208988
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΜΑΥΡΕΑΣ Π ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
 
 
Μοιράσου το: