Αρτοζαχαροπλαστεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Τάσος, ένας νέος και φιλόδοξος ζαχαροπλάστης πουλούσε λουκουμάδες στην παραλία για τα προς το ζην... Αρκετά γρήγορα, το 1993 χάρη στην αποφασιστικότητα και το μεράκι του για τη δουλειά του, άνοιξε το πρώτο μαγαζί "Sweet World" στα Μάλια. Πολύ σύντομα έγινε διάσημο για τους πενατανόστιμους λουκουμάδες του, το φρέσκο χειροποίητο παγωτό, τις τούρτες, τα γλυκά, τα μπισκότα, τα σφολιατοειδή και τα sandwiches που πρόσφερε. Δέκα χρόνια μετά, το 2003, ο Τάσος με την σύζυγό του τη Μαρία αποφασίσανε να ανοίξουν το δεύτερο μαγαζί τους στη Σταλίδα προσθέτοντας περισσότερες νόστιμες επιλογές στον κατάλογο. Σήμερα, το "Sweet World" προσφέρει ένα πλήρες μενού.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Tο "Sweet World" προσφέρει ένα πλήρες μενού ξεκινώντας από σφολιατοειδή, sandwich και τοστ μέχρι club sandwich, σαλάτες, burgers, pancakes αλλά και πολλά περισσότερα. Επιπλέον, έχει γίνει αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του καφέ και γι'αυτούς που εκτιμούν το latte art. Τέλος, προσφέρει μία περιορισμένη λίστα από διακεκριμένες διεθνείς μπύρες.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SWEET WORLD (Πετράκη Μαρία Μ.) που ανήκει στην κατηγορία Αρτοποιεία - Φούρνοι και εδρεύει στην περιοχή Σταλίδα
 
 
Μοιράσου το: