Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία ECO ΚΙΝΗΣΗ δημιουργήθηκε με στόχο την προσφορά οικονομικών και οικολογικών λύσεων για την μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Με την τοποθέτηση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων, όπως LPG (Υγραέριο) και CNG (φυσικό αέριο), σε όλα τα αυτοκίνητα, επιτυγχάνεται μείωση έως και 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμων και έως 35% στους ρύπους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στην ECO ΚΙΝΗΣΗ μελετάμε πολύ προσεκτικά τις ανάγκες σας και προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για την μετακίνησή σας με το αυτοκίνητο. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας (Μηχανολόγοι μηχανικοί - ηλεκτρολόγοι αυτοκίνητων) με χρόνια εμπειρίας και συνεχή εκπαίδευση στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, είναι στη διάθεσή σας για να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Δύο από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους Ιταλικούς οίκους κατασκευής συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες μας. Τα 45 χρόνια εμπειρίας τους στον κλάδο και η συνεργασία τους με τους σημαντικότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων αποτελούν εγγύηση για τη δουλειά μας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ECO ΚΙΝΗΣΗ - ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Υγραεριοκίνηση (Εγκατάσταση - Service) και εδρεύει στην περιοχή Ηλιούπολη