Ειδική Καταχώριση
Παραφαρμακευτικά Προϊόντα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Cromed Pharma, είναι μια ελληνική εταιρία στο χώρο των εναλλακτικών πρωτοπόρων προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά. Ιδρύθηκε το 2009 και η έδρα της από τότε και μέχρι σήμερα βρίσκεται στo Μαρούσι, Αττικής και η μονάδα παραγωγής και συσκευασίας βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους. Παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στην Cromed Pharma, επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Δίνουμε την απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα, την ασφάλεια και τη καινοτομία προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ακόμα πιο εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών που μας εμπιστεύονται τη παραγωγή των προϊόντων τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παρασκευή πόσιμων συμπληρωμάτων διατροφής ( εξελιγμένες φόρμουλες κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως ). Παρασκευή κρεμών, λοσιόν, τζελ, σαμπουάν, ορών και όλων των προϊόντων καλλυντικής ομορφιάς που μπορεί να ζητήσουν οι πελάτες.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή CROMED PHARMA - ΚΡΟΜΕΝΤ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ που ανήκει στην κατηγορία Φαρμακευτικά Είδη & Προϊόντα και εδρεύει στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι
 
 
Μοιράσου το: