Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται με σταθερά βήματα και στηρίζεται στην εμπειρία, τις ιδέες, τις γνώσεις και την ενεργητικότητα όλων των μελών της. Ξεκινήσαμε το 1985 με χονδρική εμπορία κοσμημάτων σε καταστήματα της Βόρειας Ελλάδας. Με συνέπεια και εργατικότητα καθιερωθήκαμε στον χώρο και το 1995 κάναμε το επόμενο βήμα ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης, το κοσμηματοπωλείο ΠΟΛΥΤΙΜΟ στην Κάτω Τούμπα. Κάναμε ένα περαιτέρω βήμα ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημα PREZIOSO στην Άνω Τούμπα. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία στη χονδρική και λιανική πώληση, τη διαρκή ενημέρωση στις σύγχρονες τάσεις, την αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχουμε στόχο να καλύψουμε όλη τη γκάμα των απαιτήσεών σας σε ρολόι και κόσμημα, με επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρίες στον τομέα ( όπως Cavalli, Rebecca, Armani, Seiko, Guess, Vogue, DKNY ). Επίσης είμαστε κοντά σας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής ( αρραβώνας, γάμος, βάπτιση, επέτειος ), αλλά και στις πιο μικρές, προσωπικές ανάγκες.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή PREZIOSO (Πάτρας Θωμάς Γ.) που ανήκει στην κατηγορία Κοσμήματα και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: