Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1983 με το όνομα GM yachting, η οποία ήταν μια από τα πρώτα ναυλομεσιτικά πρακτορεία στην Ελλάδα και ειδικεύεται στον τομέα αυτό. Το 2001, καθώς δημιουργήθηκε η ανάγκη για επέκταση στον τομέα του yachting, η εταιρία πήρε την σημερινή της μορφή και μετονομάστηκε σε MG Yachts. Από τότε o στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, αλλά και στις εταιρίες που συνεργάζονται μαζί μας, σκάφη με και χωρίς πλήρωμα (bareboat and crewed), πολυτελή σκάφη αναψυχής με πλήρωμα (Motor yachts, Catamarans, Sailing yachts, Motorsailers), διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων (bachelor, γάμοι, μήνας του μέλιτος κλπ.), διαχείριση και πωλήσεις σκαφών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες μας : Ναυλώσεις σκαφών χωρίς πλήρωμα. Ναυλώσεις σκαφών με καπετάνιο. Ναυλώσεις σκαφών με πλήρωμα. Ναυλώσεις σε πολυτελή σκάφη με πλήρωμα. Διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων (bachelor, γάμοι, μήνας του μέλιτος, B2B, εταιρικά ταξίδια και σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος).

Άλλα Τηλέφωνα
2109859101
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MG YACHTS (Γκογκόση Μαρία Ι.) που ανήκει στην κατηγορία Σκάφη Αναψυχής και εδρεύει στην περιοχή Άλιμος
 
 
Μοιράσου το: