Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Παύλος Παυλίδης το 1944 έφτιαξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο του, όπου και κατασκεύαζε τα καλύτερα γλυκά και παγωτά της Αθήνας. Ο υιός Παυλίδης μεγαλωμένος δίπλα στον πατέρα του συνεχίζει την ιστορία του διατηρώντας όλες τις συνταγές του αναλλοίωτες με τα αγνότερα υλικά της αγοράς. Η αγάπη, η φαντασία και το μεράκι του, μαζί με την κορυφαία ποιότητα, καλύπτει τις ανάγκες όλων των πελατών του. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα γλυκών, όλα χειροποίητα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γαλακτομπούρεκό μας, πάντα ζεστό, φτιάχνεται με το αγνότερο βούτυρο από την ελληνική ύπαιθρο και με την ίδια συνταγή του Παύλου Παυλίδη. Το μιλφέιγ μας με την ανάλαφρη κρέμα πατισερί, βούτυρο γάλακτος και το τραγανό φύλλο σφολιάτας. Τα μακαρόν μας από ελληνικό αμύγδαλο και βελούδινη φρέσκια κρέμα σαντιγί. Τούρτες γενεθλίων σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, γλυκά βαπτίσεων, τούρτες γάμου, ό,τι πιο μοντέρνο για τους νεόνυμφους. Τα παγωτά μας από φρέσκο γάλα και η γρανίτα μας από φρέσκα φρούτα.

Άλλα Τηλέφωνα
2106921167
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΠΑΥΛΙΔΗΣ (Παυλίδη Παυλίνα Σ.) που ανήκει στην κατηγορία Ζαχαροπλαστεία και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: