Περιγραφή Επιχείρησης
Η xylod ξυλοδημιουργίες, ξεκινώντας δειλά δειλά και ξεπερνώντας άξια δυσκολίες και εμπόδια αποκτά περήφανα 25ετή πείρα στο χώρο. Από την ίδρυσή της το 1988 αποτελεί αυτόνομη μονάδα παραγωγής σε χώρο 2000 m2. Η διορατικότητα, οι ικανότητες η σκληρή δουλειά καθώς και οι εποικοδομητικές συνεργασίες μας με γνωστές εταιρίες της Αθήνας όπως: grecotel, norton rose, τέχνη και διαμόρφωση Α.Τ.Ε.Ε, εργοτέχνη A.T.T.E., alpha land developers, λέκτωρ Α.Τ.Ε.Ε, αναστυλωτική Α.Τ.Ε.Ε, apax και άλλες επώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες, αναπτύσσουν την αξιοπιστία μας και μας εδραιώνουν στο χώρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η xylod ξυλοδημιουργίες, αναλαμβάνει πάσης φύσεως ξυλουργικές κατασκευές, ειδικές παραγγελίες σε τιμές χονδρικής και λιανικής, και τα προϊόντα παραδίδονται στους πελάτες όπως επιθυμούν, δηλαδή, αμοντάριστα ή μονταρισμένα, λουστραρισμένα ή μη, τοποθετημένα ή όχι.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή XYLOND ΞΥΛΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (Καφούρος Απόστολος Ι.) που ανήκει στην κατηγορία Ξυλουργικές Εργασίες και εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές
 
 
 
 
Μοιράσου το: