Κατηγορίες
Διατροφολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Λένια Φραγκίσκου διαιτολόγος, διατροφολόγος. Master practitioner on eating disorder and obesity, εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία. Ανώτερη πιστοποίηση επιτεύγματος στην ψυχολογία και εξειδικευση στην παιδική παχυσαρκία και στη διατροφή παιδιών με αυτισμό, Είναι στιγμές που προσπαθείς να ταΐσεις την ψυχή σου με φαγητό και το στομάχι σου με συναισθήματα. Με τη σωστή καθοδήγηση μπορείτε να ξεπεράσετε μια για πάντα τα προβλήματα με τη διατροφή σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν στη μέτρηση του βασικού μεταβολισμού BMR, μέτρηση σπλαχνικού λίπους, μέτρηση ολικού λίπους, μέτρηση ολικών υγρών, K, Na, μέτρηση μυϊκής μάζας, εκτίμηση οστικής πυκνότητας. Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για όλες τις περιπτώσεις. Υπηρεσίες που αφορούν την απόκτηση μιας δυναμικής υγείας μέσω ενός προγράμματος διατροφής. Ασχολείται με το σύνολο της ανθρώπινου σώματος.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Φραγκίσκου Ελένη που ανήκει στην κατηγορία Διαιτολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Χαϊδάρι
 
 
 
Μοιράσου το: