Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο της οδοντοπροσθετικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου οδός Σούτσου 3-5. Από τα πρώτα βήματα της επιχείρησης έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι στις σύγχρονες προκλήσεις του χώρου. Γι αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε ένα άριστα λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα μιας προσθετικής αποκατάστασης σε μια στενή συνεργασία οδοντιάτρου και οδοντοτεχνίτη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η προσπάθεια για διαρκή εξέλιξη στον τομέα της οδοντοπροσθετικής και η προσωπική μου ανάγκη της διά βίου εκπαίδευσης έχουν κάνει το εργαστήριό μας να επιδιώκει πάντα σωστές και υπεύθυνες υπηρεσίες στους συνεργάτες μας. Με έμφαση στην αισθητική λειτουργικότητα των εργασιών μας καθώς και στην άριστη σχέση επικοινωνίας με τον οδοντίατρο συνεργάτη, επιδιώκουμε πάντα το πιο άρτιο αποτέλεσμα. Το εργαστήριο εκτός από απλές μεταλλοκεραμικές και ακρυλικές εργασίες κατασκευάζει: νάρθηκες λεύκανσης βρουξισμού, οδοντοστοιχίες, φρεζαριστά, συνδέσμους ακριβείας. Ακόμα προσφέρει εργασίες υψηλής αισθητικής όπως όψεις, ένθετα, ολοκεραμικά εμφυτεύματα. Διενεργούνται ψηφιακές χρωματοληψίες.

Άλλα Τηλέφωνα
2310534957
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Τσουλέλλης Γεώργιος Κ. που ανήκει στην κατηγορία Οδοντοτεχνίτες & Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: