Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός Παντελής Α. Σαραφίδης είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Νεφρολογίας στην Α΄ Παθολογική Κλινική του ΑΠΘ. Εκεί εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή πάνω στη σχέση του μεταβολικού συνδρόμου με την υπέρταση και τη διαβητική νεφροπάθεια. Έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα Ιατρικής το 2005. Παράλληλα, εξειδικεύτηκε στην Αρτηριακή Υπέρταση επί σειρά ετών στο Κέντρο Υπέρτασης της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του ΑΠΘ και για ένα έτος στο hypertension center του rush university στο Σικάγο των ΗΠΑ με υποτροφία της Ελληνικής εταιρίας υπέρτασης. Έλαβε τον τίτλο του υπερτασιολόγου της European Society of Hypertension το 2008.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης νοσημάτων από όλο το φάσμα της κλινικής νεφρολογίας και της αρτηριακής υπέρτασης, και συγκεκριμένα, αντιμετώπιση νεφρικών παθήσεων κάθε αιτιολογίας, όπως σπειραματοπάθειες, διάμεσες νεφροπάθειες, νεφροπάθειες αυτοάνοσων νοσημάτων, νεφρολιθίαση, πολυκυστική νόσος, ουρολοιμώξεις. Διαγνωστική διερεύνηση κλινικών και εργαστηριακών ευρημάτων που υποδηλώνουν νόσους του ουροποιητικού, αιματουρία, λευκωματουρία. Πρόληψη και αντιμετώπιση της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και των επιπλοκών της αναιμία, υπερπαραθυρεοειδισμός, υπερκαλιαιμία.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Σαραφίδης Παντελής Α. που ανήκει στην κατηγορία Νεφρολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Καλαμαριά
 
 
 
 
Μοιράσου το: