Αρτοζαχαροπλαστεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα αρτοζαχαροπλαστεία της οικογενειακής επιχείρησης Νικολαΐδης στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν από το 2006 προϊόντα ζαχαροπλαστείου και αρτοποιίας με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Το πρώτο ζαχαροπλαστείο εργαστήριο ξεκίνησε, στον Εύοσμο στην οδό Καραολή και Δημητρίου 163. Δύο χρόνια λειτουργίας μετά και αφού το αρτοζαχαροπλαστείο ταυτίστηκε με το ποιοτικό γλυκό στην περιοχή, η επιχείρηση ανοίγει υποκατάστημα, ζαχαροπλαστείο και πρατήριο άρτου στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στην οδό Τσακμάνη 74. Το 2014 η επιχείρηση δημιουργεί και το τρίτο κατάστημα, στην Ηλιούπολη επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 237, με σκοπό την ιδιοπαραγωγή προϊόντων άρτου, αρτοσκευασμάτων, σφολιατοειδών και γλυκισμάτων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τούρτες, παγωτά, πάστες, παστάκια, κεράσματα, σιροπιαστά, βουτήματα, cookies, τσουρέκια, κέικ, άρτος, ψωμί, αρτοσκευάσματα. Τα αρτοζαχαροπλαστεία Νικολαΐδης έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες σας για εκδηλώσεις όπως: catering, εγκαίνια, παιδικά πάρτυ, προσωπικές εορτές (γενέθλια, ονομαστικές εορτές, επετείους, κλπ). Πάντα πιστοί στις αρχές μας, για την ποιότητα των προϊόντων μας, εξασφαλίζουμε για εσάς τα καλύτερα και αγνότερα πρωτογενή υλικά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα γλυκά και τα αρτοσκευάσματά μας, είναι πάντα αρίστης ποιότητας και ολόφρεσκα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Αρτοποιεία - Φούρνοι και εδρεύει στην περιοχή Εύοσμος
 
 
Μοιράσου το: