2 Κλειδιά
Parking
WiFi
Κατοικίδια ζώα
Ξενώνες
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Πέτρινο, βρίσκεται στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, πολύ κοντά στο Καρπενήσι σε τοπίο πνιγμένο στο πράσινο. Δημιουργήθηκε με βάση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, χρησιμοποιώντας κυρίως πέτρα και ξύλο. Αποτελείται από 8 δωμάτια, διαμερίσματα και σουϊτες, διακοσμημένα διακριτικά και προσεγμένα, το καθένα με το δικό του χρώμα. Από το μπαλκόνι του δωματίου σας μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα προς το δάσος, τον παραδοσιακό οικισμό του Μεγάλου Χωριού και τους ορεινούς όγκους της Καλιακούδας και της Χελιδόνας. Οι λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού έχουν πολλές διεξόδους σε φυσικές διαδρομές και σπορ μέσα στην ανεπανάληπτη ευρυτανική φύση.

ΜΗΤΕ : 1352Κ132Κ0204200
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Το "Πέτρινο" σας παρέχουν: Αυτόνομη θέρμανση όλο το 24ωρο. Τζάκι, ξύλα για το τζάκι. Ζεστό νερό όλο το 24ωρο. Πρωινό. Κουζίνα και καθιστικό ελεύθερης πρόσβασης για την εξυπηρέτησή σας. Ψυγείο και κουζινάκι σε κάποια από τα δωμάτια. Καθημερινό room service. Τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών, είδη προσωπικής υγιεινής. Υπαίθριος χώρος στάθμευσης, wi-fi υπέροχη θέα μα πάνω από όλα υπέροχη φιλοξενία και διακριτικότητα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ (Χάσκου Βασιλική Ι.) που ανήκει στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και εδρεύει στην περιοχή Καρπενήσι
 
 
Μοιράσου το: