Περιγραφή Επιχείρησης
Η ViewCreative είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης. Η δράση της ξεκινάει από το 1998 και μέχρι σήμερα ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα του αποτελέσματος που παρέχει όσο και για την ταχύτατη εξυπηρέτησή της, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρίες καταξιωμένες στο χώρο της διαφήμισης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κάρτες (με κοπτικό, UV κτλ), vip κάρτες, επιστολόχαρτα, φάκελοι, έντυπα, flyers, newsletters, αφίσες, προσπέκτους, χάρτες, μπλοκ, τιμολόγια, προσκλήσεις, ετικέτες, διαφημιστικά έντυπα, ημερολόγια, καρτολίνες, εφημερίδες, κατάλογοι προϊόντων, menu, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων (εισιτήρια, κουπόνια, επιστολές κτλ), συνταγολόγια, τετράδια, μπλοκ σημειώσεων, μουσαμάδες, καμβάς, vinylio, banners, γιγαντοαφίσες, one way vision, roll up, stickers με χάραξη, mess, συνθετικά υλικά.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή VIEW CREATIVE (Στούκα Δήμητρα) που ανήκει στην κατηγορία Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset και εδρεύει στην περιοχή Νέα Μάκρη
 
 
 
Μοιράσου το: