Περιγραφή Επιχείρησης
Η ULTIMATE KITCHEN ΕΠΕ ειδικεύεται στο σχεδιασμό και εξοπλισμό επαγγελματικών κουζινών, συστημάτων buffet και bar υψηλού επιπέδου. Η εταιρία μας εισάγει μηχανήματα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού αλλά και από Έλληνες κατασκευαστές με παράδοση στην παραγωγή εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών. Στην εταιρία μας δίνουμε μεγάλη σημασία στον σωστό σχεδιασμό της κουζίνας με λεπτομερή σχέδια, βάσει των προδιαγραφών ΕΦΕΤ και HACCP. Παρέχουμε ολοκληρωμένη μελέτη των χώρων κουζίνας, buffet, bars, με autocad σχεδιασμό, εφαρμόζοντας καθολικά τους κανονισμούς ΕΦΕΤ και HACCP, εκπονώντας μελέτη απαιτήσεων ρεύματος, αερίου, νερού, αποχέτευσης και εξαερισμού.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Προτείνουμε και επιλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό κάθε έργου, προμηθεύοντας και μεταφέροντάς τον στις εγκαταστάσεις του πελάτη. Τον εγκαθιστούμε έγκαιρα και με συνέπεια, με εξειδικευμένο προσωπικό, κατασκευάζοντας τις πιο απαιτητικές ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές. Καλύπτουμε αποτελεσματικά την πλήρη τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση ( after sales service ). Εκπαιδεύουμε το προσωπικό στη χρήση και συντήρηση του εξοπλισμού ενώ παρέχουμε και συμβόλαια προληπτικής συντήρησης.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ULTIMATE KITCHEN ΕΠΕ που ανήκει στην κατηγορία Εξοπλισμός Εστιατορίων & Ζαχαροπλαστείων και εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές
 
 
 
 
Μοιράσου το: