ΛΟΝΤΟΣ Α. - ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ Σ. Ο.Ε.
Ειδική Καταχώριση
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Είμαστε μια ομάδα έμπειρων Γεωπόνων και Τεχ. Γεωπόνων με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση και απαρτίζουμε την ¨Απεντομωτική Δυτικής Ελλάδας¨ με σκοπό να επιλύσουμε τα προβλήματα τα οποία προκαλούνται από τα ανεπιθύμητα έντομα και τα συμβιωτικά τρωκτικά Προτεραιότητά μας είναι η απόλυτη και πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών μας με υπευθυνότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα για αυτό μελετάμε και αναλύουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και εφαρμόζουμε τον κατάλληλο τρόπο καταπολέμησης τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες μας αφορούν επίσης: καταπολέμηση αραχνών, σκορπιών, Εξειδικευμένες εντομοκτονίες ( Σκνίπες, κουνούπια, ξυλοφάγα, κοριούς, σκνίπες, σφήκες, έντομα αποθηκών), απώθηση μυρμηγκιών, φιδοαπωθήσεις, ζιζανιοκτονίες, καταπολέμηση αρουραίων σε χωράφια, απόσμηση χώρων και εφαρμόζονται σε όλους τους χώρους στους οποίους ζει και εργάζεται ο άνθρωπος.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και εδρεύει στην περιοχή Πάτρα
 
 
Μοιράσου το: