Περιγραφή Επιχείρησης
Για την Stefos Photography οι φωτογράφοι γάμου και οι φωτογράφοι βάπτισης αποτελούν σημαντικό στοιχείο του γάμου και της βάπτισης του παιδιού σας απαθανατίζοντας τις μοναδικές σας στιγμές με ξεχωριστό τρόπο, διασφαλίζοντας έτσι ένα αντίστοιχα μοναδικό αποτέλεσμα. Η φωτογράφηση γάμου και η φωτογράφηση βάπτισης είναι μια υπόθεση για ειδικούς, αφού απαιτεί εκτός από την αισθητική άποψη, οργάνωση, ταχύτητα και συνέπεια. Η Stefos Photography απαριθμεί 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φωτογράφησης γάμου και βάπτισης, και έχοντας πάντα καινοτόμες ιδέες και τεχνικές και με τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό μπορεί να σας εγγυηθεί για το αποτέλεσμα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Stefos Photography είναι μια ομάδα φωτογράφων και κινηματογραφιστών με εξειδίκευση στην φωτογράφηση γάμου και την φωτογράφηση βάπτισης. Τα μέλη της Stefos Photography εργάζονται με όραμα και πάθος και έχουν ως απώτερο σκοπό να προσφέρουν υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική. Σας περιμένουμε στα γραφεία μας να συζητήσουμε από κοντά για την φωτογράφηση και για την κινηματογράφηση του γάμου σας ή την φωτογράφηση και την κινηματογράφηση της βάπτισής σας, να σας ενημερώσουμε για τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Άλλα Τηλέφωνα
2105736169
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή STEFOS PHOTOGRAPHY που ανήκει στην κατηγορία Φωτογραφεία & Φωτογράφοι και εδρεύει στην περιοχή Περιστέρι
 
 
Μοιράσου το: