ΝΕΑ ΘΑΛΠΗ - ΚΑΜΠΑΝΑΡΟΣ Δ. Α.Ε.
Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την προσοχή και τον σεβασμό που τους αξίξει. Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στις ανάγκες και αδυναμίες της τρίτης ηλικίας. Περιβάλλουμε με ενδιαφέρον και αγάπη τους ανθρώπους που σε αυτή την περίοδο της ζωής τους μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Στη μονάδα μας μπορούν να φιλοξενηθούν και άτομα τα οποία αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, πάσχουν από άνοια ή είναι κατάκοιτοι. Στις εγκαταστάσεις μας φροντίζουμε ώστε οι αγαπημένοι σας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες από το καταρτισμένο και επιστημονικό προσωπικό μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δωμάτια ( μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα ) με ιδιαίτερο μπάνιο, τηλέφωνο, σήμανση κλήσεως προσωπικού. Ιατρική παρακολούθηση. Κοινωνική λειτουργό για την ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων σας. Φυσικοθεραπείες σε συμβεβλημένα φυσιοθεραπευτήρια με τα ταμεία. Δεχόμαστε φιλοξενία ατόμων, αυτοεξυπηρετούμενων και μη, για Σαββατοκύριακα ή πρωϊνά. Συνοδεία για ιατρικές εξετάσεις. Με δικά μας ασθενοφόρα και νοσοκόμες συνοδούς παραλαμβάνουμε τους ηλικιωμένους από το σπίτι, τους συνοδεύουμε για εξετάσεις στους γιατρούς τους και στην συνέχεια τους συνοδέυουμε πίσω στο σπίτι τους.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΤΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ (Κουτουλάκης Γεώργιος Μ.) που ανήκει στην κατηγορία Οίκοι Ευγηρίας και εδρεύει στην περιοχή Νέο Ψυχικό
 
 
 
 
Μοιράσου το: