Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Ιδρύθηκε από την κ. Κουρσάρη Αναστασία Λογοθεραπεύτρια - Λογοπεδικό με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία, η οποία ανήκει στον σύλλογο επιστημόνων, λογοπαθολόγων, λογοθεραπευτών Ελλάδος. Είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένους επαγγελματίες που προσεγγίζουν διεπιστημονικά κάθε περίπτωση. Στόχοι μας είναι, να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, μέσα στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Μέριμνά μας είναι η παροχή υπηρεσιών διάγνωσης και θεραπείας/αποκατάστασης στο παιδί/έφηβο και στην οικογένεια του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σχετικά με τις θεραπείες μας: Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Ψυχολογική υποστήριξη, Νευρολειτουργική αναδιοργάνωση (Μέθοδος Padovan), Ειδική αγωγή, Συμβουλευτική γονέων, Τμήματα δημιουργικής απασχόλησης. Σχετικά με διάφορες διαταραχές: Αφασία, Τραυλισμός, Δυσφωνία, Δυσαρθρία, Γλωσσικός Αρνητισμός (Mutismus), Ταχυλαλία, Δυσγραμματισμός, Σιγματισμός, Δυσλαλία, Δυσλεξία Αυτισμός. Σχετικά με τις μεθόδους μας: Η μέθοδος Pecs καθώς και η μέθοδος Padovan - Νευρολειτουργική Αναδιοργάνωση είναι μέθοδοι θεραπείας οι οποίες επιλέχτηκαν να εφαρμόζονται από τους θεραπευτές του Κέντρου μας ανάμεσα από πολλές άλλες.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Κουρσάρη Αναστασία Κ. που ανήκει στην κατηγορία Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές και εδρεύει στην περιοχή Κέρκυρα
 
 
Μοιράσου το: