ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ
Ειδική Καταχώριση
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Medicon Hellas, με 30ετή εμπειρία στην εγκατάσταση και υποστήριξη διαγνωστικών εργαστηρίων, αποφάσισε να συμμετάσχει με τον τρόπο της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας. Εγκαινιάσαμε στον Γέρακα ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό εργαστήριο με εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης μηχανολογικό, αναλυτικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για καλύτερη ποιότητα εξετάσεων και άμεσα αποτελέσματα σε όλο το φάσμα των εργαστηριακών αναλύσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πραγματοποιούμε αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές και μοριακές εξετάσεις, αδιαπραγμάτευτοι σε θέματα ποιότητας, συμμετέχοντας σε ελληνικά και διεθνή προγράμματα αξιολόγησης. Οι άνθρωποι του εργαστηρίου Medicon σκεπτόμενοι τον ευπαθή πληθυσμό και όσους έχουν προβλήματα μετακίνησης, πραγματοποιούν και δειγματοληψίες κατ' οίκον σε όλη την Αττική. Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποι της Medicon θα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή MEDICON HELLAS ΑΕ που ανήκει στην κατηγορία Διαγνωστικά Κέντρα και εδρεύει στην περιοχή Γέρακας
 
 
 
 
Μοιράσου το: