Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
4 αστέρων (4*)
Bar
Parking
SPA
WiFi
Γήπεδο 5Χ5
Γυμναστήριο
Εστιατόριο
Πισίνα
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Naxos Imperial είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο που χτίστηκε τον χειμώνα του 2008/2009 και είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων που υπάρχει στην Νάξο. Έχει πολύ καλή τοποθεσία, βρίσκεται δίπλα στην τρίτη πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας, ένα φυσικό απόθεμα, στον Άγιο Προκόπιο. Χτισμένο με το παραδοσιακό Κυκλαδίτικο στυλ, το Naxos Imperial Hotel, είναι απόλυτα ενταγμένο στο σκηνικό του ακρωτηριού της Στελίδας. Το ξενοδοχείο αποτελείται από το κύριο σώμα κι έξι κτίρια που έχουν χτιστεί σε ένα ημικύκλιο γύρω από αυτό, καθένα από τα οποία έχει δύο ορόφους και τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα.

ΜΗΤΕ : 1144K015A0011301
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές ανέσεις: πισίνα για μεγάλους και παιδιά, εστιατόριο, μπαρ και μπαρ στην πισίνα, χώρο εκγύμνασης, αίθουσα συσκέψεων, ιδιωτική παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, χώρο για σπορ, παρκινγκ και καθαριστήριο. Η πρόσβαση στα κτίρια είναι πίσω από την κεντρική πισίνα. Η ιδιωτική παραλία βρίσκεται 70 μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο και είναι προσβάσιμη μέσω ιδιωτικού δρόμου. Προορίζεται μόνο για τους πελάτες της και είναι εξοπλισμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Άλλα Τηλέφωνα
6984613496
6984613495
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή NAXOS IMPERIAL RESORT AND SPA HOTEL - ΑΦΟΙ ΚΑΒΟΥΡΑ ΑΕ ΞΤΕΒΑΚ που ανήκει στην κατηγορία Ξενοδοχεία και εδρεύει στην περιοχή Νάξος
 
 
Μοιράσου το: