Ειδική Καταχώριση
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
H επιχείρησή μας ασχολείται με τις απολυμάνσεις εσωτερικών χώρων και ειδικότερα με την καταπολέμηση κάθε είδους εντόμων υγειονομικής σημασίας ( κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, ψύλλους, σκορπιούς, κοριούς, κ.α ) και τρωκτικών ( ποντικοί, αρουραίοι ).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Γενικό Χημείο του Κράτους και προστατεύουν τους χώρους αποτελεσματικά, διακριτικά και υγιεινά. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα κάθε χώρο εστίασης και ψυχαγωγίας ( εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, catering, κ.α. ), σπίτια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία, εργοστάσια, αποθήκες, λιμάνια, πλοία, νοσοκομεία. Μετά το πέρας κάθε εργασίας χορηγείται βεβαίωση, η οποία μπορεί να επιδεικνύεται σε κάθε υγειονομικό ή αστυνομικό έλεγχο. Η επιχείρηση λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΕΝΤΟΜΟSTOP (Παρασκευόπουλος Βαρσάμης Π.) που ανήκει στην κατηγορία Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και εδρεύει στην περιοχή Βόλος
 
 
Μοιράσου το: