Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Αργεντίνικο Τάνγκο
Οριεντάλ
Παραδοσιακοί Χοροί
Τανγκό
Περιγραφή Επιχείρησης
Ζήσε Χορεύοντας ! Σε ένα ζεστό και καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Βικτωρίας, βρίσκεται η σχολή χορού danceMe. Στόχος της είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται για το χορό, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό ή αγωνιστικό επίπεδο αλλά και για εκείνους που αναζητούν νέους δημιουργικούς τρόπους γυμναστικής και ψυχαγωγίας. Το καλά δομημένο πρόγραμμα της σχολής προσφέρει την επιλογή εκμάθησης κοινωνικών χορών, λάτιν και ευρωπαϊκών καθώς και χορο-γυμναστική. Τα ολιγομελή τμήματα διασφαλίζουν την ξεχωριστή προσοχή που δίνεται σε κάθε μαθητή απο τους δασκάλους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Latin : Cha Cha Cha, Rumba, Samba, Paso Doble, Jive Ballroom : Tango, Foxtrot, Waltz, Viennese Waltz, Quickstep Social: Salsa, Mambo, Merengue, Bachata, Rock n Roll, Argentine Tango, Hip Hop, Oriental, Ελληνικοί Παραδοσιακοί, Dance Fitness ( Χορογυμναστική ).

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή DANCE ME (Μαλάμου Παναγιώτα Α.) που ανήκει στην κατηγορία Σχολές Χορού και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: