Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Nova
WiFi
Επιτραπέζια Παιχνίδια
ΟΤΕ TV
Περιγραφή Επιχείρησης
Ένας φιλικός πολυχώρος που χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα, στον οποίο αδυνατείς να βαρεθείς. Οι πληθωρικές εναλλακτικές που προσφέρει, είναι επενδεδυμένες από χρώματα μουσικών φωτοσκιάσεων, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε... καφέ, ροφήματα, ποτά, μεζέδες και φαγητό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Κάθε μέρα από τις δέκα το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το Acapus, διαθέτοντας κλιματισμό και παρέχοντας παράλληλα, μια γκάμα περίπου 400 επιτραπέζιων παιχνιδιών που συνέχεια ανανεώνονται, μια πλούσια βιβλιοθήκη πνευματικών, λογοτεχνικών, σκακιστικών και διαφόρων άλλων βιβλίων, καθώς και μεγάλη ποικιλία περιοδικών, σκάκι, τάβλι, πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, air hockey, flipper, photoplay, playstation 3, internet wi-fi, Novasports, και OTE TV, είναι ο λόγος που τα βήματά σου, αργά ή γρήγορα, θα σε οδηγήσουν στο οικογενειακό περιβάλλον του Acapus. Acapus… κάτι περισσότερο από καφέ….

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ACAPUS ROCK CAFE (Γονέος Παναγιώτης Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Καφετέριες και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: