Περιγραφή Επιχείρησης
Το ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ φροντιστήριο ειδικεύεται στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων. Λειτουργεί από το 1985 στον ίδιο χώρο με πολλές διαδοχικές επεκτάσεις. Χαρακτηρίζεται από ύψιστο ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τα τελευταία 14 χρόνια από απόλυτο ποσοστό επιτυχίας ΟΛΩΝ των μαθητών του. Ιδιοκτήτης του είναι ο κλασσικός φιλόλογος Σταύρος Αργυρίου. Η Φιλοσοφία μας Το ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ φροντιστήριο συνδυάζει την απόλυτη επιστημονική γνώση με παιγνιώδη διάθεση, καλύπτοντας την ανάγκη των εφήβων για παιδικότητα αλλά και ωριμότητα. Όλοι οι μαθητές και καθηγητές του γίνονται μια μεγάλη παρέα, που παράγει ύψιστο γνωστικό αποτέλεσμα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αρχαία Ελληνικά Ιστορία Έκθεση Λατινικά Η βασική αρχή του είναι: Σοβαρότητα, όχι σοβαροφάνεια. Και η εξαιρετικά σοβαρή δουλειά χρειάζεται απαραίτητα ανακούφιση με χαρούμενη ατμόσφαιρα. Αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για τους εφήβους, είτε έχουν έντονη, είτε περιορισμένη κοινωνικότητα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ (Αργυρίου Σταύρος Γ.) που ανήκει στην κατηγορία Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και εδρεύει στην περιοχή Σέρρες
 
 
Μοιράσου το: