Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ελαιοτριβείο Συγγούνα (ORION) ιδρύθηκε το 1997 και απο την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του είχε σαν στόχο την ποιότητα και την υγιεινή, προκειμένου να διορθωθούν οι πρωτόγονες συνθήκες που επικρατούσαν στον κλάδο εκείνη την εποχή. Στο διάστημα που μεσολάβησε χάρη σε ένα πιστό και ολοένα αυξανόμενο πυρήνα ελαιοπαραγωγών κατόρθωσε να γίνει ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της. Σεβόμενοι τον πολιτισμό και την ιστορία μας δημιουργήσαμε ένα μικρό μουσείο, με ελαιουργικά μηχανήματα του μεσοπολέμου, το οποίο επισκέπτονται μικροί και μεγάλοι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δύο υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής λαδιού δίνουν τη δυνατότητα στον ελαιοπαραγωγόνα αλέσει τις ελιέσ του σε σύντομο χρονικό διάστημα που σε κάθε περίτωση δεν ξεπερνά τις 24 ώρες σε ένα περιβάλλον πρότυπο καθαριότητας και ασφάλειας. Η πιστοποίηση για τα βιολογικά προϊόντα και η συνεχής προσωπική επίβλεψη έρχονναι να βεβαιώσουν τα παραπάνω. Απόλυτα καθαρό λάδι χάρη σε έξι διαχωριστήρες. Συμβουλευτική υποστήριξη από τη γεωπόνο του ελαιοτριβείου. Για τη δική σας εξυπηρέτηση δεχόμαστε μόνο με ραντεβού και επεξεργαζόμαστε ελιές ανεξαρτήτως ποσότητας σε ιδιωτική άλεση (μεμονομένα) κατόπιν συνενόησης.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Συγγούνας Νικόλαος Δ. που ανήκει στην κατηγορία Ελαιοτριβεία και εδρεύει στην περιοχή Νέα Αβόρανη
 
 
Μοιράσου το: