Περιγραφή Επιχείρησης
Το 1988 ιδρύσαμε μια από τις πρώτες εταιρείες ραδιοταξί της Αθήνας, το ραδιοταξί ΑΘΗΝΑ1, με σκοπό την καλύτερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Προσπαθώντας να συνδυάσουμε την υψηλή ποιότητα με τον επαγγελματισμό, την ασφάλεια των επιβατών με την υπευθυνότητα στην δουλειά μας, αρχίσαμε βήμα - βήμα την επιλογή των συνεργατών μας με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτουμε 500 έμπειρους οδηγούς, γνώστες των κυκλοφοριακών συνθηκών του λεκανοπεδίου όπου οι περισσότεροι εξ΄ αυτών μιλούν τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα, λειτουργώντας με διάθεση εξυπηρέτησης και με έμφαση στο καλό service.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαδρομές από και προς το αεροδρόμιο προμισθωμένες και μηΔιαδρομές από και προς λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων, τρένων, διαδρομές αναψυχής ( περιηγήσεις, tours ), υπεραστικές διαδρομές, χρονομισθώσεις, προμισθώσεις με αναμονή, αποστολή και παραλαβή ασυνόδευτων αντικειμένων, παράδοση αλληλογραφίας, μεταφορά ευαίσθητων ομάδων και προσώπων, μεταφορά παιδιών, μεταφορά κατοικιδίων.

Άλλα Τηλέφωνα
2130235478
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΘΗΝΑ 1 INTERTAXI - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΠΕ που ανήκει στην κατηγορία Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί και εδρεύει στην περιοχή Καλλιθέα
 
 
 
 
Μοιράσου το: