Περιγραφή Επιχείρησης
Τα ασφαλιστικά μας γραφεία ιδρύθηκαν το 1989 στο Ν. Ηράκλειο Αττικής. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, συνεργαζόμενη με μια πλειάδα φερέγγυων και αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών. Μέσα από τα πολύ καλά οργανωμένα γραφεία μας, μπορούμε και προσφέρουμε στους χιλιάδες πελάτες μας ασφαλιστικά προϊόντα με ποιότητα, ασφάλεια, σταθερότητα και αμεσότητα. Έχουμε την δυνατότητα συγκρίνοντας μεταξύ πολλών ασφαλιστικών προϊόντων, να προτείνουμε στον πελάτη μας την πιο σωστή και συμφέρουσα λύση σε οποιαδήποτε ασφαλιστική του ανάγκη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχουμε επενδύσει στην σύγχρονη τεχνολογία προς όφελος των πελατών μας. Εκδίδουμε on-line άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση κάλυψη του πελάτη μας. Τηρούμε ηλεκτρονικό αρχείο με όλα τα δικαιολογητικά που μας αποστέλλει ο πελάτης μας, με αποτέλεσμα να τα έχουμε άμεσα στην διάθεση του για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. αποζημίωση, τροποποίηση ασφάλισης κ.λ.π.). Εξυπηρετούμε σωστά και άμεσα τον πελάτη μας παραδίδοντας στον χώρο του (εντός Αττικής) με υπάλληλό μας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του, τις ανανεώσεις του, καθώς και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο χρειαστεί (π.χ. αποζημίωση), χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Άλλα Τηλέφωνα
2102719086
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Ασημάκου Βαρβάρα Δ. που ανήκει στην κατηγορία Ασφάλειες - Ασφαλιστές και εδρεύει στην περιοχή Νέο Ηράκλειο