Κατηγορίες
Διατροφολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το διαιτολογικό γραφείο της Εύας Τσάκου, στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, όπου με την καθοδήγηση της διαιτολόγου θα μάθετε πως να τρώτε και να διαχειρίζεστε το σωματικό σας βάρος με επιτυχία. Η αλλαγή της διατροφής σημαίνει και αλλαγή της ζωής! Εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το σωματικό τους βάρος, καθώς και σε άτομα που χρήζουν διαιτολογικής παρακολούθησης λόγω πάθησης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Όλες οι συνεδρίες έχουν ως στόχο την τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς και οι συστάσεις είναι εξατομικευμένες. Παρέχονται προγράμματα διατροφής για: παχυσαρκία, έλεγχος βάρους, διατροφικές διαταραχές, κλινική διατροφή, βαριατρικά περιστατικά, παιδική και εφηβική διατροφή, εγκυμονούσες και θηλάζουσες, αθλητές και αθλούμενους, χορτοφάγους Πέρα από τα όρια της δίαιτας (εναλλακτική μέθοδος μείωσης του σωματικού βάρους σε χρόνια υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα, χωρίς τη χρήση διατροφικού προγράμματος, αλλά με τη χρήση αναγνωρισμένων ψυχοεκπαιδευτικών τεχνικών. Πραγματοποιείται σε 12 συνεδρίες.)

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Τσάκου Ευαγγελία Σ. που ανήκει στην κατηγορία Διαιτολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Νέα Σμύρνη
 
 
 
Μοιράσου το: