Ειδική Καταχώριση

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας ασχολείται με τον επαγγελματικό καθαρισμό και τη φροντίδα αυτοκινήτων και μηχανών από το 1997. Είναι πιστοποιημένη από τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρίες συστημάτων καθαρισμού και φροντίδας αυτοκινήτων. Επιπλέον, με τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και οικολογικά απορρυπαντικά, παρέχουμε στο σκάφος σας την υγιεινή που χρειάζεται και αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του σαλονιού του σπιτιού σας, ώστε να σας απαλλάξουμε γρήγορα και υγιεινά από σκόνη, λεκέδες και κάθε είδους μικρόβια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Φρεσκάρισμα εσωτερικού, εξωτερικού αυτοκινήτου. Γυάλισμα αυτοκινήτου Ceramic coat. Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού αυτοκινήτου. Ξεθάμπωμα, γυάλισμα φανών. Απολύμανση με όζον. Αδιαβροχοποίηση κουκούλας. Νανοπροστασία χρώματος και αντιθλιβωτική επίστρωση τζαμιών νάνο. Φροντίδα και περιποίηση μοτοσυκλετών. Καθαρισμός σκαφών. Καθαρισμός και απολύμανση σαλονιού σπιτιού.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ADAM'S CLEAN (Hrand Adam R.) που ανήκει στην κατηγορία Καθαρισμός - Πλυντήρια Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
Μοιράσου το: