Περιγραφή Επιχείρησης
Το EL GREKO είναι γραφείο συμβούλων εργασίας και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το υπουργείο εργασίας και η επιθεώρηση εργασίας. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και αυστηρά κριτήρια επιλέγουμε το καταλληλότερο προσωπικό για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και των οικείων τους προσώπων. Διαθέτουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά με συστάσεις και εγγύηση για τη θέση εργασίας. Απευθυνόμαστε στους πελάτες μας στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών τους σε ανθρώπινους πόρους. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, επιχειρήσεις, εστιατόρια, ψησταριές, καφετέριες και ξενοδοχειακές μονάδες. Καλύπτουμε όχι μόνο όλη την Ελλάδα, αλλά οι δραστηριότητές μας επεκτείνονται και σε άλλες χώρες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οικιακοί βοηθοί, καθαρίστριες, Babysitters, Γηροκόμοι. υπάλληλοι ξενοδοχείου, σεφ, μάγειροι, βοηθοί μαγείρων, bartenders, καμαριέρες, σερβιτόροι, λατζιέρες, ειδικευμένοι εργάτες, ανειδίκευτοι εργάτες, άτομα για αγροτικές εργασίες. Διαθέτουμε πάντοτε άτομα αξιόπιστα με εμπειρία και πολύ καλές συστάσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Επιδίωξή μας είναι να βρίσκουμε γρήγορα το κατάλληλο προσωπικό με μοναδικό σκοπό τη μακροπρόθεσμη συνεργασία ανάμεσα σε εργοδότη και εργαζόμενο. Το γραφείο μας είναι πάντοτε κοντά σας. Προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή EL GREKO (Κεφαλά Βασιλική Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα
 
 
 
 
Μοιράσου το: