Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών του επιβατικού κοινού η Lenis Travel αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για τις σύνχρονες τουριστικές μετακινήσεις, υποστηρίζοντας με αξιοπρέπεια και συνέπεια τον Ελληνικό εγχώριο τουρισμό. Οι ολοένα αυξανόμενες και απαιτητικές ανάγκες του σύνχρονου ταξιδιώτη μας επιβάλουν να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών μετακινήσεις, με σύνχρονα και ασφαλή οχήματα, που εγγυούνται την ασφάλεια και την αποτελεσματική μεταφορά των πελατών μας. Η εταιρία μας υλοποιεί κάθε είδους πλάνο μετακίνησης με αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες της, καθώς πρωταρχικός παράγοντας είναι η ασφάλεια των ταξιδιωτών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Lenis Travel μας υλοποιεί κάθε είδους μετακινήσεις από εκδρομές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεταφορές εταιρικές, προσωπικού. Μεταφορές συλλόγων, γκρουπ. Μεταφορές αθλητικών σωματείων, ομάδων. Μετακινήσεις ΚΑΠΗ. Μεταφορές μαθητών, φοιτητών. Μεταφορές συνεδρίων. Μεταφορές Vip και εκδρομές ξενάγησης με τζιπ. ΜΗΤΕ 0622Ε70000038601.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή LENIS TRAVEL (Λένης Κωνσταντίνος Θ.) που ανήκει στην κατηγορία Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού και εδρεύει στην περιοχή Ιωάννινα
 
 
Μοιράσου το: